Καυστήρας πέλλετ ADGREEN OVEN 100 KW σε αρτοποιείο στο Βόλο (Γιώργος Τζήκας)
Παραδοσιακό ψωμί στην πέτρα, με άριστης ποιότητας ψήσιμο και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων παράγει από τον Ιανουάριο του 2013 ο κ. Γιώργος Τζήκας, στο φούρνο που διατηρεί στον Βόλο (οδός Πατριάρχου Γρηγορίου).
Ο συνεργάτης της ADTHERM στην περιοχή, Νίκος Τσιοκάρας, εγκατέστησε έναν καυστήρα πέλλετ ADGREEN OVEN 100 ΚW στη θέση του πετρελαίου, φροντίζοντας παράλληλα για τους αυτοματισμούς και τις κατασκευές που θα κατέστησαν πλήρως λειτουργική και χρηστική τη μετατροπή.
Σύμφωνα με τον αρτοποιείο τα κόστη λειτουργίας σε καύσιμο μειώθηκαν κατά 70% με τη χρήση του καυστήρα πέλλετ και ήδη έχει αποσβέσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο λειτουργίας σημαντικό μέρος της δαπάνης εγκατάστασης του αυτοκαθαριζόμενου ιταλικού καυστήρα ADGREEN ΟVEN, ο οποίος προορίζεται για φούρνους.